Verklig tantra massage naken nära stockholm

verklig tantra massage naken nära stockholm

Kram, G, varmt tack för vårt möte. Jeg opplever den åpenhet og frihet du invierer til som ganske unik, samtidig som klare grenser faktisk er en forutsetning. Kändes jättetrist att gå ifrån dig, hade kunnat stanna hur länge som helst. Gleder meg til vi møtes igjen og ønsker deg en god Tantrisk sommer. Du kändes som en vän jag känt hela mitt liv trots vi bara mötts 2 timmar. Men det jag försökte säga var just hur jag vill ta med mig sättet på vilket du skapar det fysiska och framförallt mentala rummet för att mötas bortom traditionella mönster och normer. verklig tantra massage naken nära stockholm

Verklig Erotisk: Verklig tantra massage naken nära stockholm

Och kanske inte minst låta mig närmas av andra. Och med vårt lilla samtal efteråt och där du berättade lite om skillnaden på att ge, få och att ta så känner jag att en kommande session med dig skulle kunna ge mig ytterligare en dimension. Jag fick många svar på att min resa går i rätt riktning! Jag har ju känt hur viktigt det är i mina små möten med dem jag tecknar och jag tycker det går bättre och bättre men jag får inspiration av dig att arbeta vidare med mitt egna sätt att närma mig. Efter din behandling kände jag mig mycket lugn och stark, men också mycket befriad från rädsla. Takk, S, samtidig kommer det opp nye tema, der asosiasjoner knytter kropp, tanker og følelser sammen på nye og overraskende måter. Det har tagit några dagar att processa allt, men det känns som att jag har landat. Att på ett öppet sätt veta friheten men samtidigt gränser.

Verklig Massage: Verklig tantra massage naken nära stockholm

Ärligt talat så har jag aldrig upplevt något liknande, har nog bara snuddat vid min urkraft tidigare. Vi hörs och ses! Då händer det små magiska ting. Att ännu mera försöka finna andning, nuet och tillåta sig att vara där och nu i vad som händer och vad som känns ok för kropp och sinne. I dag har jeg fått bekreftet at englene finnes. Jag känner mig mycket lugnare nu när jag vet att det finns fler dimensioner av andlighet, kärlek, sex, relationer och sensualitet, precis som jag har trott. Vil derfor gjerne utforske dette sammen med deg. Du var fantastisk och jag är fylld av din energi, dina ord och din förmåga att närma dig mig. Jag har längtat så länge efter ett sådant möte som vi hade, det var så fint! Och det blir små bra teckningar. Denna stund vi hade idag tillsammans var den mest underliga, fantastiska, omvälvande, sjukt skönt och förlösande. Kram H, upplevelsen som var gav mersmak för att utforska det Tantriska mera för min egen del. Min reflexsion är just den att vi män måste ta ett steg tillbaka och kvinnor ett litet steg framår. Djupt berörd och tacksam! Och att få dela tid och rum lite bortom den vardagliga måste världen med dig! Tusen takk til deg. Mycket kärlek och ett stort tack,.

1 tänkt på “Verklig tantra massage naken nära stockholm”

Lämna Svar